top of page
logo - galazka3 z napisem z jagody mniejszej nowa czcionka.png


Nazywam się Jagoda Betlińska i z wykształcenia jestem pedagogiem. Jeszcze nie tak dawno temu,
uczyłam i pomagałam rozwijać się dzieciom w przedszkolu. Praca nauczyciela sprawiała mi wiele radości,
jednak w pewnym momencie zapragnęłam sama przyjąć rolę ucznia i kształcić się - ale w zupełnie innej dziedzinie.

 

Czy zawsze marzyłam o tworzeniu tortów?
Nie. Potrzeba kształcenia się, doskonalenia powoli dojrzewała we mnie, aż w końcu zapragnęłam podzielić się ich efektami
ze światem.


I oto jestem.

BlueberryCake to pracownia cukiernicza,

która powstała z miłości do pieczenia. Do każdego tortu podchodzę indywidualnie. Wiem, że stanie się on ważnym elementem Waszej uroczystości.

Dlaczego moja pracownia?

Moje wypieki wyróżniają się nie tylko wyjątkowym wyglądem, ale również niepowtarzalnym smakiem. Stosuję wyłącznie naturalne składniki najwyższej jakości. Biszkopty są pieczone
na bazie jaj z wolnego wybiegu, a podstawą kremów
jest prawdziwa kremówka i świeży serek mascarpone.
Nie stosuję żadnych konserwantów, polepszaczy smaków
czy sztucznych mieszanek. 

Jeżeli szukasz smacznego i pięknego tortu, zapraszam!

ok makaroniki rozowe - o mnie.jpg
bottom of page